Cégünkről

A Buda Family Kft. jogelődjét, a Kvartett Gmk-t 1985.-ben alapítottuk.

1994.-ben családi vállalkozásként létrehoztuk a Buda Family Bt-t, és elkezdtük tejporkeverékeink gyártását, saját szabadalmi eljárás alapján. Különböző fehérje- és zsírtartalmú tejporféleségeket kezdtünk gyártani a sütő-, cukrász-, ostya-, fagylalt-, és édesipar részére, igényük szerint kifejlesztett összetételben. 1996.-ban a Kvartett Gmk. és a Buda Family Bt. egyesítésével megalakítottuk a Buda Family Kft- t. Cégünk üzleti filozófiája, hogy kiváló minőségű tejpor és tejpor keverékek gyártásával a hazai felhasználók mind szélesebb rétegével megismertessük és igényeik kielégítésével termékeink vásárlására megnyerjük őket. Célunk továbbá a belföldi kapcsolatokon túl, külföldi cégekkel való partnerviszony kialakítása. Ezért saját telephelyünkön több mint 1000m2-n európai színvonalú üzemcsarnokunkban folytatjuk a belföldi és export igényeket is kielégítő tevékenységünket. A gyártási napló alapján a felhasznált alapanyagok és késztermékek minősége, gyártási ideje, minőség megőrzési időtartama, a termék összetétele folyamatosan nyomon követhető.
Az egyre növekedő piaci verseny ellenére, az elmúlt években a cég forgalma egyenletes és a külföldi kapcsolatainknak köszönhetően folyamatosan növekvő. Az újabb piaci lehetőségek feltárásával igyekszünk tovább bővíteni azt a kört, ahová termékeink eljutnak.

A minőség garanciája, hogy az elmúlt több mint egy évtized alatt egyetlen minőségi reklamáció sem fordult elő.

Európai Uniós regisztrációs számunk: HU 421EK.

TEVÉKENYSÉGÜNK

Cégünk fő tevékenysége az alapítástól kezdve tejpor és egyéb élelmiszeripari keverékek gyártása, tejpor kereskedelem

Bérmunka

Vállaljuk élelmiszeripari porkeverékek bérmunkában való gyártását.

Édesipari termékek

Kevert tejpor termékeink cukrászok, pékek, fagylaltosok és az édesipar részére kiváló minőségben folyamatosan kaphatók.

Mennyiség

Napi termelő kapacitásunk 15-20 tonna késztermék, tejpor, porkeverék.

Megbízhatóság

Üzemünk az Európai Uniós elvárásoknak és normáknak teljes egészében megfelel, ezért cégünk termelőüzemében hivatalos EU kódszámmal garantált formában folyik a termelés.

Porkeverékek gyártása

Nem fűszeres élelmiszeripari porkeverékek bérmunkában történő gyártását is vállaljuk EU- üzemünkben, az alapanyagok és késztermékek szállítását is biztosítva igény szerint.

Hozott anyagból is

Hozott alapanyagokból előre egyeztetett határidőre vállaljuk élelmiszeripari porok bérkeverését.

Egyedi ár

Egyedi árképzést alkalmazunk, a leszállított mennyiségtől függően a felhasználóink igényeit figyelembe véve.