www.tejpor.hu - Buda Family Kft. - Logo
Navigáció
 
Ajánlatunk pékeknek,,
sütőüzemeknek!
Fagylalt, jégkrém
készítőknek.
Csokoládé, kakaós
bevonómassza készítőknek!.
Ostya, fagylalt tölcsér készítőknek!
 
 
tejsavófehérje - wpc35 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 WPI - wheyprotein tejsavófehérje isolatum tejsavófehérje termékek nagykereskedelmi áron

Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet

Termékeink minőségét
a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft
és a WESSLING HUNGARY Kft igazolja.

Wessling Hungary Kft.

 

ELADÓ GÉPEK !

Whey protein isolate 90 INSTANT - Tejsavófehérje izolátum 90 INSTANT

WPI 90 INSTANT gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum
1 kilogrammos csomagolásban kapható. 100 g WPI 90 INSTANT savófehérje izolátum 93 g savófehérjét tartalmaz.

Az ISOLAT WHEY INSTANT 90 (WPI) INSTANT terméket édes savóból, ultrafiltrációs (Cross-Flow Ultrafiltration) és mikrofiltrációs eljárások kombinálciójával állítják elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.

Fizikai jellemzők

Alak
Szín
Íz
Égett részecskék ADMI
pH
Por
Fehérestől a krémszínűig
Édeskés, semleges
A
6,3

Kémiai elemzés

Fehérje (TN×6.38) száraz
Nedvességtartalom
Hamu
Zsír
Tejcukor

Ásványi összetétel:
Mg
Ca
Na
K
P
93,04%
5,22%
0,21%
0,83%
0,7%


0,06%
0,48%
0,3%
0,5%
0,22%

Jellemző aminosav profil (g/100g termékben)

Tryptophan 2,4
Phenylalanine 3,8
Leucine 14,0
Isoleucine 6,2
Threonine 5,0
Methionine 2,9
Lysine 11,1
Valine 5,7
Histidine 2,1
Arginine 2,8
Cysteine 3,8
Proline 4,6
Alanine 5,9
Aspargic acid 11,6
Serine 3,9
Glutamic acid 18,2
Glycine 1,8
Tyrosine 4,2

Mikrobiológiai analízis

Standard csíraszám
Enterobaktériumok
Salmonella
10 000/g max
<10/g
Negative/50g

Csomagolás

1 kilogrammos kiszerelésben kapható.

Tárolás

Hűvös (20°C körüli), zárt, száraz (relatív páratartalom < 70%) helyiségben 18 hónapig tárolható a gyártás időpontjától számítva.

 

Magyar verzió - Hungarian version English version - Angol verzió