www.tejpor.hu - Buda Family Kft. - Logo
Navigáció
 
Ajánlatunk pékeknek,,
sütőüzemeknek!
Fagylalt, jégkrém
készítőknek.
Csokoládé, kakaós
bevonómassza készítőknek!.
Ostya, fagylalt tölcsér készítőknek!
 
 
tejsavófehérje - wpc35 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 WPI - wheyprotein tejsavófehérje isolatum tejsavófehérje termékek nagykereskedelmi áron

Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet

Termékeink minőségét
a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft
és a WESSLING HUNGARY Kft igazolja.

Wessling Hungary Kft.

 

ELADÓ GÉPEK !

WPC 75 - KÉSZTERMÉK SPECIFIKÁCIÓ

Általános leírás:

Pasztörizált és ultraszűrt, frissen porlasztva szárított, tejsavófehérje koncentrátum.

1. Érzékszervi jellemzők

Szín: Halvány krémszínű
Íz: Tipikus, idegen íztől mentes, natúr
Állag: Egyenletesen szabadon folyó por

2. Kémiai jellemzők

  Specifikáció
Nedvesség tartalom Max. 5.0%
Fehérje Min. 75.0%
Tejzsír Max. 5.0%
Hamu Max. 7.0%
Tejcukor Max. 10.0%
pH 6,2 – 7.0
Égetett szemcse:  Max. Disc A

3. Mikrobiológiai jellemzők

  SpecifikációConform(EG)2073/2005
Teljes csíraszám: Max.50.000cfu/g
Élesztő és penészgombák: Max.10 cfu/g
Coliforms Max.10 cfu/g
Staphylococcus aureus Neg. in 1g
Salmonella Neg. in 25g

4. Kémiai szennyező anyagok

  Conform(EG)1881/2006
Heavy Metals  Nehézfémek -
Pesticides   -
PCB’s and Dioxin -
Mycotoxins -

5. További információ a termékről

Csomagolás: 3 kg polietilénnel bélelt dupla falu papírzsákban
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi: Felbontatlan zsákban a termék garantáltan 1 évig megőrzi minőségét, normál tárolási körülmények esetén.

Származási hely: EU

Készletünk: 1 tonna

Aminosav profil:

Aminosav Fehérje/ Aminosav %
Tryptophan  2,2
Phenylalanine  4,2
Leucine  12,9
Isoleucine  5,9
Threonine  5,7
Methionine  2,3
Lysine  10,8
Valine  5,2
Histidine  2,3
Arginine  3,1
Cysteine  3
Proline  6,1
Alanine  5
Aspargic acid 11,5
Serine  4,8
Glutamic acid  18,7
Glycine  1,9
Tyrosine  4,0 

6. Felhasználási javaslat:

5 kanál terméket (47g) keverjen el 500ml zsírszegény tejben, vagy használjon kézi shakert. Fogyassza 2 -3 -szor naponta!

7. Ízesítés:

Fogyassza kakaóval, ízesítse nesquick kakaóporral, cappuccino porral, vagy vaníliás cukorral, vanília darabkával, szőlőcukorral,vagy készítsen banános ill., málnás (gyümölcsös) turmixot belőle. Az elkészített natúr fehérje turmixhoz, keverjen zabpelyhet, vagy müzlit!

Tekintsen meg további ízesítési javaslatokat!

Kapcsolódó információk:

Az aminosavakról (Wikipedia, szabad enciklopedia)

 

Magyar verzió - Hungarian version English version - Angol verzió