www.tejpor.hu - Buda Family Kft. - Logo
Navigáció
 
Ajánlatunk pékeknek,,
sütőüzemeknek!
Fagylalt, jégkrém
készítőknek.
Csokoládé, kakaós
bevonómassza készítőknek!.
Ostya, fagylalt tölcsér készítőknek!
 
 
tejsavófehérje - wpc35 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 WPI - wheyprotein tejsavófehérje isolatum tejsavófehérje termékek nagykereskedelmi áron

Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet

Termékeink minőségét
a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft
és a WESSLING HUNGARY Kft igazolja.

Wessling Hungary Kft.

 

ELADÓ GÉPEK !

WPC 35 - KÉSZTERMÉK SPECIFIKÁCIÓ

Termék neve:

WPC35 tejsavófehérje koncentrátum por

Általános leírás:

Olyan termék, amelyet a sajtgyártás melléktermékeként keletkező savóból ultraszűrés, sűrítés, porlasztva szárítás útján gyártanak.

1. Érzékszervi jellemzők:

Külső: Egyenletesen halványsárga színű
Állomány: Egyneműen porszerű, csomómentes.
Szag: Tiszta, idegen szagtól mentes
Íz: Tiszta, idegen íztől mentes

2. Fizikai - kémiai összetétel:

Szárazanyag tartalom: min. 93,5 g/100 g
Tejcukor tartalom: min. 48,0 g/100 g
Fehérjetartalom:   35+1,5 g/l00 g
Zsírtartalom: min. 2,0 g/100 g
Hamutartalom: max. 8,0 g/l00 g
Oldhatósági index: max. 2,0 cm3

3. Mikrobiológiai jellemzők:

2073/2005/EK rendelet szerint:

Salmonella: mintaszám: 5 határérték: 0/25 g
Listeria monocytogenes: mintaszám: 5 határérték: 0/25 g
Staphylococcusok enterotoxinja mintaszám: 5 határérték: 0/25 g

 

Magyar verzió - Hungarian version English version - Angol verzió